Nieuwe Emmasingel 11, Eindhoven

Bedrijfslunch

Wij zijn als cateraar met name actief in en rondom Eindhoven, zoals het TU terrein,

  • We denken met je mee, alles is mogelijk of het nu gaat om een vroeg ontbijt op locatie, een zakkelijk dinner of speciale wensen zoals gluten vrij brood. Wij helpen je mee met het maken van de juiste keuze, en geven je advies op maat.
  • Zakelijke lunches tot 400 personen

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat of om overige mogelijkheden te bespreken.

eindhoven@brood2day.nl

06 – 53244119

Of loop even binnen

 

Heerlijke warme gerechten, home-made salades, seizoensoepen en ovenvers brood. Dagelijks anders en met liefde bereid door de medewerkers van Brood2day. De luxe van een eigen lunchroom, zonder de lasten van een eigen keuken. Lunches om met elkaar naar uit te kijken. Voor een verrassend fijne prijs. Dat is wat we je dagelijks willen bieden. Druk hier om te bestellen.

Basic lunch v.a. € 9,50 per persoon

3 halve baguettes per persoon, keuze uit wit of meergranen, belegd met smulkaas, komkommer, tomaat, sla, schouderham, jonge kaas en kruidenroomkaas.

Uiteraard is deze lunch uit te breiden met vers fruit, dranken, soep en luxe broodsoorten.

Standaard lunch v.a. € 10,50 per persoon

3 halve baguettes per persoon, keuze uit wit of meergranen, belegd met huisgemaakte salades: tonijn, krab en ei, boeren brie, filet american, gezond, gerookte kipfilet en oude kaas, opgemaakt met sla, tomaat en komkommer.

Uiteraard is deze lunch uit te breiden met vers fruit, dranken, soep en luxe broodsoorten.

ONZE BESTSELLER:

Luxe lunch v.a. € 11,50 per persoon

3 halve luxe broodjes, dit is een mix van: biologische baguettes, boerenbol, flaguettes, en italiaanse bollen.

Belegd met o.a. gerookte zalm met kruidenkaas, rosbief met honingmosterdsaus, carpaccio, serranoham, kip-deluxe, martino, geitenkaas met honing en walnoten, mozzarella met zongedroogde tomaat. Alle broodjes worden opgemaakt met gemende sla en groenten.

Uiteraard is deze lunch uit te breiden met vers fruit, dranken, soep en bijvoorbeeld wraps ipv broodjes.

Trendy Lunch v.a. € 12,- per persoon

Een verassende lunch bestaande uit 2 broodstukken per persoon en een halve wrap. Laat je verassen door het Brood2day assortiment. Uiteraard wordt alles netjes gepresenteerd in luxe catering dozen of op luxe schalen. Deze lunch is ook uit te breiden met een seizoenssoep, saladshakers en handfruit.