Nieuwe Emmasingel 11, Eindhoven

Werken bij Brood2day

Hé horecatijger, maak jij ons team compleet?

Wat ga je doen?                                                                                                                                                                             

Mensen verrassen en verwennen, dat is wat we in onze lunchroom bij Brood2day het liefste doen. Jij wordt, net als wij, blij van lachende gezichten en vrolijke stemmen. Eigenlijk gewoon van gezelligheid en het anderen naar hun zin maken. Inschatten wat onze gasten nodig hebben en daar op een persoonlijke en spontane manier op inspelen, dat is waar het om draait. En daar zet jij graag die stap extra voor.

Aanpak?

Vooral door jezelf te zijn, je eigen invulling aan je werk te geven en in de omgang met gasten dicht bij jezelf te blijven. Je luistert naar de wensen van gasten en weet feilloos aan te voelen waar een gezelschap behoefte aan heeft. Een praatje, een grapje of juist wat privacy. Als mensen ontspannen en met een lach naar buiten stappen, dan is jouw missie geslaagd!

Jij brengt mee:

Je gezellige zelf natuurlijk! Want jij bent spontaan, attent, hebt gevoel voor humor maar bovenal gevoel voor gastvrijheid.Je geeft graag aan anderen wat je zelf ook zou verwachten als je lekker gaat lunchen.
Ervaring vinden we helemaal niet zo belangrijk, enthousiasme, motivatie en een pro-actieve houding des te meer!
Je bent flexibel en vindt het geen probleem dat je zowel doordeweeks als in het weekend ingepland kunt worden. 24-32uur per week verdeeld over 4-5 dagen.

Dit bieden we jou:

Bij Brood2day kom je terecht in een bijzonder gezellig en hecht team dat elke dag vol enthousiasme samen bouwt aan een prettige werksfeer in onze. Wij zijn niet alleen attent richting onze gasten, maar vooral ook naar onze medewerkers. Dat betekent dat we buitengewoon collegiaal zijn en oprechte aandacht voor elkaar heel erg belangrijk vinden. Maar bovenal garanderen we jou een hoop Brood2day gezelligheid, zowel tijdens als na werktijd. Het betreft een lunchroom dus betekend ’s avonds vrij.

De werktijden liggen tussen 08:00uur en 18:00uur, natuurlijk zijn hier uitzonderingen, met een vol terras gaan wij natuurlijk niet sluiten.

Wil jij solliciteren op deze functie? Leuk! Stuur ons een e-mail naar personeel@brood2day.nl met je motivatie en cv met pasfoto en wie weet zitten we dan binnenkort tegenover elkaar.